Одбери го твојот совршен домен за твојата компанија…

Хостинг пакети

null

Заедничко хостирање (Shared Hosting)

Витуелен приватен сервер (VPS)

Супер брз Хостинг за твојот веб портал…

  • Бесплатенa wordpress инсталација
  • Контролен панел – Plesk panel
  • Без обрзувачки договор
  • 7 дена Пробна верзија
  • Подршка 24/7

Виртуелни кернел-базирани (KVM) сервери…

  • Бесплатено +1Gb Ram
  • Бесплатна дедицирана IP адреса
  • Бесплатна инсталација
  • KVM Виртуализација
  • Подршка 24/7
Марнет
Маестро
Виса
Халкбанк