• Процесор  
 • Број на процесори  
 • Веб простор / Premium SSD  
 • РАМ Меморија  
 • Месечен трансфер  
 • Витуализација  
 • Контролен панел Virtualmin 
 • Дедицирана ИП адреса  
 • 3.4 Ghz
 • 1
 • 5 GB / SSD
 • 512 MB
 • 1 TB
 • KVM
 • Virtualmin
 • 1
 • 3.4 Ghz
 • 1
 • 15 GB / SSD
 • 1024 MB
 • 1.5 TB
 • KVM
 • Virtualmin
 • 1
 • 3.4 Ghz
 • 2
 • 20 GB / SSD
 • 2048 MB
 • 1.5 TB
 • KVM
 • Virtualmin
 • 1
 • 3.4 Ghz
 • 3
 • 40 GB / SSD
 • 3072 MB
 • 2 TB
 • KVM
 • Virtualmin
 • 1

*Цените се без вклучен ДДВ од 18%….

ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ?

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ +389 78 431 637