РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ ОМИЛЕН ДОМЕН СО ЕДЕН КЛИК….

  • Инстант регистрација
  • Целосна контрола и промена на именски опслужувачи во секое време

Што е вклучено во цената на вашиот домен:

  • Поставување на домен.
  • Пренасочување на доменот на веќе постоечки веб-сајт.
  • Бесплатни DNS-сервери.
  • Бесплатна емаил адреса (пр. [email protected]).

Со МСП добивате комплетно решение за Вашата веб-страница, почнувајќи од доменот, хостинг и изработка на професионална веб страница.

ЦЕНОВНИК НА РЕГИСТРАЦИЈА, ОБНОВА И ТРАНСФЕР НА ДОМЕНИ

Интернационални домени со наставки : .com | .net | .org | .biz | .info | .us | .de

Години12345678910
Регистрација840 ден.1680 ден.2520 ден.3360 ден.4200 ден.5040 ден.5880 ден.6720 ден.7560 ден.8400 ден.
Обнова840 ден.1680 ден.2520 ден.3360 ден.4200 ден.5040 ден.5880 ден.6720 ден.7560 ден.8400 ден.

Цената за трансфер на интернационални домени е иста како регистрација на домен!

*Цените се без вклучен ДДВ од 18%….