100% Супер брз Хостинг за твојата web страница…

 • 100% Брзина

Најнова хибридна технологија …

 • 100% Достапни

24h мониторинг …

 

 • 100% Подршка

Нашиот тим е тука секогаш за Вас …

 • 100% Професионален Емаил

Сигурни дека вашите мејлови се пристигнати…

Business Lite

3100ден./година
3100ден./година
 • 5000мб Простор
 • 1 хостиран домен
 • До 5 бесплaтни е-маил адреси
 • 0-3 датабази
 • Трансфер до 50000 мб
 • Контролен панел Plesk panel
 • 50% попуст на дедицирана IP адреса

Business Pro

6100ден./година
6100ден./година
 • 15000мб Простор
 • 3 хостирани домен
 • До 15 бесплaтни е-маил адреси
 • 0-10 датабази
 • Трансфер до 100000 мб
 • Контролен панел Plesk panel
 • 50% попуст на дедицирана IP адреса

Advanded Pro

11100ден./година
11100ден./година
 • 50000мб Простор
 • 10 хостирани домен
 • До 50 бесплaтни е-маил адреси
 • Неограничен број на датабази
 • Трансфер до 500000 мб
 • Контролен панел Plesk panel
 • 1 бесплатна дедицирана IP адреса

*Цените се без вклучен ДДВ од 18%….

Порака од Нашите клиенти …

 • Супер брз и супер стабилен хостинг. Иако моите сајтови се релативнообемни, овој хостинг ги „вози“ со фантастична брзина. И не само тоа,туку брзината продолжува да се зголемува затоа што оваа хостинг компанија постојано вложува во зголемување на ресурсите што нам на корисниците ни стојат на располагање.
  Особено би сакала да ставам акцент на тимот за поддршка чија што компетентност и пожртвуваност заслужува оцена 10 од 10

  Валентина Додевска / libido.com.mk, sexshop.com.mk

ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ?

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ +389 78 431 637