ЦЕНОВНИК НА РЕГИСТРАЦИЈА, ОБНОВА И ТРАНСФЕР НА ДОМЕНИ

Македонски домени со наставки : .мк | .com.mk | .net.mk | .org.mk | .edu.mk | .inf.mk | .мкд

Години12345678910
Регистрација888 ден.1676 ден.2514 ден.3352 ден.4190 ден.5028 ден.5866 ден.6704 ден.7542 ден.8380 ден.
Обнова777 ден.1454 ден.2181 ден.2908 ден.3635 ден.4362 ден.5089 ден.5816 ден.6543 ден.7270 ден.

Трансфер на македонски домени не се наплаќа од регистрар во регистрар!

Интернационални домени со наставки : .com | .net | .org | .biz | .info | .us | .de

Години12345678910
Регистрација840 ден.1680 ден.2520 ден.3360 ден.4200 ден.5040 ден.5880 ден.6720 ден.7560 ден.8400 ден.
Обнова840 ден.1680 ден.2520 ден.3360 ден.4200 ден.5040 ден.5880 ден.6720 ден.7560 ден.8400 ден.

Цената за трансфер на интернационални домени е иста како регистрација на домен!