SSL Сертификати

SSL-Comodo Essential Wildcard
  • www.yourdomain.com, secure.yourdomain.com, mail.yourdomain.com, итн Овие сертификати може да се издадат во рок од 15 минути и, како и сите SSL решенија од МСП. Essential Wildcard сертификат овозможува енкрипција и валидација кои градат доверба на клиентите и на вашиот бизнис. SSL-Comodo Essential Wildcard сертификат е одличен за мали и средни бизниси. Затоа што тоа е Wildcard сертификат, ќе можете брзо и лесно да обезбедите неограничен број на поддомени од ист домен. Essential Wildcard сертификат се издава на .yourdomain.com * Важи за

Powered by WHMCompleteSolution